Over ons

STC Trainingen is opgezet in 2008 door Jeroen Swiers. Nog steeds runt hij vol passie dit bedrijf. Inmiddels heeft hij de krachten gebundeld met zijn zoon Justin. Jeroen en Justin Swiers hebben een mooi en effectief programma uitgewerkt voor Teambuilding en Managementtrainingen. Daarin staat samenwerking en vertrouwen centraal. Dit programma is gebaseerd op hun unieke mix aan ervaringen vanuit het Korps Mariniers (Justin) en jarenlange ervaring in training, coaching en interim management (Jeroen).

Jeroen Swiers

Jeroen heeft ruim 20 jaar managementervaring, waarvan ruim 15 jaar als ondernemer in training, coaching en interim management. Door zijn brainmanagement coaching praktijk heeft hij veel inzicht opgedaan in menselijke gedrag.

Elk mens kan groeien, soms boven zijn eigen verwachting, maar dan moet de context wel aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Je moet geraakt en geïnspireerd worden. Wanneer je merkt dat er zorgvuldig en respectvol naar jouw mogelijkheden wordt gekeken, stijgt je motivatie en kun je heel ver komen.

‘Mijn visie op de mogelijkheden van individuen en groepen zit verwoord in de STC–filosofie. Mensen zijn diamanten, die je door zorgvuldig en kundig te slijpen tot prachtige briljanten kunt maken.’

 

 Justin Swiers

Na ruim 8 jaar gewerkt te hebben als marinier binnen het Korps Mariniers, maakte Justin 2 jaar geleden de overstap naar high level beveiliging en speciale persoonsbeveiliging. De kern van zijn werk is het analyseren van de risico’s, observeren, veiligheid creëren en uitvoeren. Nu heeft hij zijn kennis en ervaring uit deze werelden vertaalt naar het bedrijfsleven.

‘In noodsituaties zijn samenwerking en een planmatige aanpak van levensbelang, maar hoe gaat dat in het bedrijfsleven.’ De kern is samenwerken, handelen naar de situatie en de strategie wijzigen bij externe invloeden. Hier kunnen we veel van leren in het bedrijfsleven.

Samenwerkingsverbanden

Jeroen Swiers is actief in meerdere samenwerkingsverbanden en huurt, indien hij dat noodzakelijk vindt voor een optimaal resultaat, andere trainers in om specifieke trainingsdoelen te behalen.

Voor jou of jouw bedrijf toepasbaar?