Over ons

STC Trainingen is opgezet in 2008 door Jeroen Swiers. Nog steeds runt hij vol passie dit bedrijf. De meeste trainingen en interim opdrachten doet hij zelf. Daar waar nodig schalen we op vanuit een breed netwerk met professionals op het gebied van training, interim-management, sales en (tele)marketing.

Jeroen Swiers

Elk mens kan groeien, soms boven zijn eigen verwachting, maar dan moet de context wel aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Je moet geraakt en geïnspireerd worden. . Wanneer je merkt dat er zorgvuldig en respectvol naar jouw mogelijkheden wordt gekeken, stijgt je motivatie en kun je heel ver komen.

Jeroen Swiers begon zijn loopbaan als telefonisch verkoper, klom al snel op tot buitendienstadviseur, hoofd training en opleiding en uiteindelijk commercieel directeur van commerciéle dienstverleningsbedrijven. Als rode draad door zijn carrière loopt zijn passie voor trainingen geven en opleiden.

‘Mijn visie op de mogelijkheden van individuen en groepen zit verwoord in de STC–filosofie. Mensen zijn diamanten, die je door zorgvuldig en kundig te slijpen tot prachtige briljanten kunt maken.’ Swiers volgde zelf uiteraard ook tal van opleidingen. Zeer divers; van Assurantie–B, post–HBO Financiële planning en WFT (Wet Financieel Toezicht) tot en met commerciële– en managementtrainingen, Praktisch management programma–training en Train de trainer van Door Rotterdam. Hij is al jarenlang gefascineerd door oosterse vechtsporten en trainde in zijn vrije tijd met tal van bekende experts.

 

 Jeroen Swiers heeft inmiddels ruim vijftien jaar ervaring met trainen en opleiden op commercieel gebied. Zijn enthousiasme is onverminderd groot.

 ‘Er is niets wat zoveel voldoening geeft als mensen hun eigen mogelijkheden laten ontdekken en verder ontwikkelen. Waar iedereen van profiteert: natuurlijk de werkgever, maar de werknemer zelf per definitie ook.’

Samenwerkingsverbanden

Jeroen Swiers is actief in meerdere samenwerkingsverbanden en huurt, indien hij dat noodzakelijk vindt voor een optimaal resultaat, andere trainers in om specifieke trainingsdoelen te behalen. ‘Je moet uit handen durven geven. Als manager natuurlijk, maar ook als trainer. Uiteindelijk staat voorop, dat er zoveel mogelijk zo goed mogelijk wordt geleerd, eigen gemaakt door cursisten. En als je eerlijk bent: je kunt niet alles perfect. Sommige trainers hebben nog meer specifieke kwaliteiten op bepaald gebied dan jij. Dat erkennen is in mijn ogen geen zwakheid, maar juist een kracht. En de opdrachtgever profiteert ervan.’

Voor jou of jouw bedrijf toepasbaar?