Coaching

De STC–coach geeft inzicht in denken en doen, drijfveren voor en resultaten van gedrag. Hij stelt het vizier scherp: zorgt voor een duidelijke en effectieve focus, onmisbaar om resultaten positief te kunnen beïnvloeden

BMW coaching

Brainmanagement Mental Wellness (BMW) is een baanbrekende coachingsmethode gebaseerd op recent neurowetenschappelijk onderzoek. BMW coaching werkt via de natuurlijke werking van je brein. Deze professionele coachingsmethode is zeer concreet, doeltreffend, krachtig en snel.

– BMW coaching bevrijdt en verrijkt je!

BMW coaching bevrijdt je doordat het daadwerkelijk op diepgaand niveau je (onbewuste) blokkades elimineert en je je bewust wordt van de werking van je brein.

BMW coaching verrijkt je doordat je inzicht, zelfkennis en bewustzijn al in een aantal sessies enorm toeneemt. De kwaliteit van je leven verbetert, je ervaart meer levensvreugde, -geluk en werkplezier.

BMW coaching is zeer effectief bij o.a. stress, niet lekker in je vel zitten, moeheid, stemmingen, emoties, depressie, burn-out, spanningen, faalangst, besluiteloosheid, slecht slapen, verslaving, angsten en onverklaarbare (lichamelijke) klachten
De STC–coach werkt volgens een doorontwikkeld principe, op basis van zeer ruime ervaring die is gekoppeld aan een brede theoretische kennis. En kan dan ook snel resultaat boeken voor jouw medewerker(s). Maar natuurlijk ook voor jezelf; als sparringpartner voor ideeën, klankbord en objectieve observator. Van buitenaf, met een verfrissende kijk op de zaken waar jij vaak al zo lang of – al te – intensief mee bezig bent.

De STC–coach geeft inzicht in denken en doen, drijfveren voor en resultaten van dit gedrag. Hij stelt het vizier scherp: zorgt voor een duidelijke en effectieve focus, onmisbaar om resultaten positief te kunnen beïnvloeden.
Om in STC–termen te blijven: de coach zorgt ervoor dat jouw diamant wéér of juist intenser gaat fonkelen – zodat deze optimale mogelijkheden krijgt om uit te groeien tot een prachtige briljant.

Wat hebben wij nog meer?

Moeiteloos Verkopen

Jij bent in staat je eigen resultaten positief te beïnvloeden. Door veranderen beter.

Communicatie

Door inzicht in communicatieprocessen resultaat ingrijpend beïnvloeden. Maatwerktraining met een unieke aanpak.

Focus en Prestatie

Een onconventionele en deels fysieke training. Door focus kun je presteren, overwinnen en groeien.

Klantverbinding

Klantcontact verbeteren door echt de verbinding te zoeken met de klant. Maar ook de interne afdelingen met elkaar verbinden door inzicht te krijgen in de klantreis. Wij helpen met advies, training of interim management.

 

Teambuilding

Door uitgebalanceerde opdrachten en technieken zoeken we de grenzen en de mogelijkheden van communicatie, samenwerking en vertrouwen.

Interim Management

Jouw team verder ontwikkelen, door intensieve ondersteuning vanuit interim management gecombineerd met coaching of training.

Voor jou of jouw bedrijf toepasbaar?