Referenties

Over onze dienstverlening

Petula Bodar, Directeur HMS contact centers.

” De quote die ik passend vind bij onze samenwerking: In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.” (Albert Einstein) Snel schakelen, leren van de ervaring en doorpakken. Gecombineerd met de juiste drive en enthousiasme”, dat kenmerkt voor mij de samenwerking. We hebben in een constructief tempo een goede dienstverlening neergezet voor een gezamenlijke klant. Jeroen heeft beeld bij de stip op de horizon en het doel dat bereikt moet gaan worden. Dit resulteert in een heldere visie, waarbij hij het menselijk aspect en de kracht van een team zeker niet uit het oog verliest.

Jan de Zeeuw, eigenaar Interim2day

“Al vele jaren werk ik, vanuit mijn rol als bemiddelende organisatie op het gebied van klantcontact, met Jeroen. En dat doe ik graag. Niet alleen omdat Jeroen een kundig en vaardig coach en manager is, maar ook als persoon is hij een (h)eerlijk mens. Kundig en vaardig omdat hij vanuit vele jaren ervaring in iedere situatie de juiste inschatting kan maken welke coaching nodig is om een individu of team weer op gang te helpen. Met zijn enthousiasmerende mentaliteit tovert hij energie uit mensen en teams zodat ze weer vooruit kunnen. En als mens is hij open, eerlijk en recht door zee zonder een oordeel te vellen. Daar heb je tenminste wat aan!”

Martin Meijer, Partner Baker Tilly.

“Jeroen heeft een bepaalde energie die enthousiasmerend werkt! Hij kan met iedereen een verbinding maken ongeacht de persoonlijkheid, leeftijd en ervaring. Die verbinding zorgt voor een goede basis voor coaching!”

Kenneth Wong Loi Sing,
Welke Financial Services.

“Heb vele trainingen op het gebied van sales & management voorbij zien komen. Daar zaten grote gerenommeerde namen bij. Was nooit onder de indruk van de standaard methodes die ze toepassen. Jeroen wist bij mij de juiste snaar te raken!”

Michel Van Mook,
Delta Lloyd.

“Het aanstekelijk enthousiasme van Jeroen maakt dat problemen kansen worden. Het plezier wat Jeroen heeft in zijn werk slaat over op zijn omgeving waardoor successen worden behaald.”

Evert Jan van Waveren,
Cardif.

“Van grote toegevoegde waarde bij de ontwikkeling van vaardigheden van ons account management team. Diverse trainingen hebben de revue gepasseerd. Naast de financiële educatie, Train the Trainer sessies heeft de training van “de Roos van Leary”

Tanja Geutskens,
Ulteam Training.

“Ik heb Jeroen meerdere keren ingezet voor trainingen op het gebied van communicatie en klantgerichtheid. Hij werkt snel, is betrouwbaar en heel energiek. Hij weet mensen (ook mij!) te enthousiasmeren op een prettige, open en directe manier. Jeroen heeft humor maar neemt zijn werk serieus. Kortom; fijne ‘collega’ om mee te werken en mee te sparren.”

Gerard Meerstadt, Effortless Coaching Center.

“Jeroen Swiers is een eerlijke en betrouwbare vent, hij haalt alles uit elke situatie. Een Hollandse jongen met zin in het leven. Iedereen kan zichzelf met hem identificeren, daarom is hij een goede trainer en inspirator. Zoals Piet Ploeger zou zeggen: “Een topgozer die Jeroen Swiers”.

Luc van der Heijden,
Welke Financial Services.

“Kijk OVER het plankje.”

Cor Swiers,
B&S Interim Services B.V.

“Jeroen is een trainer die het optimale uit elke persoon kan halen”.

Peter Ritsma,
P.J. Ritsma, Training + Consultancy
.

“Jeroen ken ik al vele jaren. Gedreven en vasthoudend, verbaal sterk en sympathiek. Jeroen kan zijn krachten uitmuntend in zetten om anderen te inspireren en te stimuleren. Een keuze voor Jeroen (oa) als trainer is een goede keuze.”

Roel Greven.

“I know Jeroen as a highly motivated trainer who is really focused on getting the right mind-set for his trainees without being directive. He has a broad knowledge of the financial world and he is able to convert this into many practical examples throughout the training. Jeroen is also able to level with his trainees and thus creating an open mind with them. This is a real benefit for the final result of his training.”

Armand Haan,
Reaal.

“Door Jeroen kun je op een zeer inventieve manier focus aanbrengen binnen je team en mensen door interne barrieres laten breken die ze zichzelf in de loop van de jaren zelf hebben opgelegd. Je slaat je letterlijk door je eigen belemmeringen. Op een gecontroleerde manier nemen mensen afscheid van hun belemmeringen door de belemmeringen op een plank te schrijven en die uiteindelijk met een geplaatste stoot zelf te doorbreken. Denk je dat het niet kan. HET KAN.

Robbert Van Gorcum,
Cardif.

“In 2008, 2009 & 2010 heb ik deelgenomen aan trainingen olv Jeroen Swiers. Ik ervaar hem als deskundig, “boven de materie” en met een goed gevoel voor humor. Een aanrader!”

Marieke van Zuien,
Cardif.

“As a trainer Jeroen is straight-forward and at the same time very involved. He’s got the natural ability to get the best out of people and motivate them in showing eagerness to improve.”

Ankie van den Spijker, Hr Cardif.

“Jeroen heeft meerder malen trainingen gegeven bij Cardif waaronder Communicatieve vaardigheden, WFT en telefoontraining. We zijn erg tevreden over de diensten van Jeroen. Hij denkt mee, past zich aan, maar zet vooral ideeën om in actie.”

We voegen jouw referentie graag toe!