Communicatie

Door inzicht in communicatieprocessen resultaat ingrijpend beïnvloeden. Maatwerktraining met een unieke aanpak.

 

– Communicatie

Communicatie is van levensbelang voor een gezond bedrijf. En vindt plaats door woord, gebaar, tal van andere uitdrukkingsvormen. Een ingewikkeld en gecompliceerd fenomeen, afhankelijk van een grote hoeveelheid voorwaarden en invloeden. Waar dus veel mis mee kan gaan of aan worden verbeterd.

– Communicatie

In deze trainingen gaan we uitvoerig in op het communicatieproces. Wat gebeurt er met ons als we gaan communiceren, waar moeten we alert op zijn? Wat zijn onze rollen in de communicatie? Wat kan mislukken of gaat daadwerkelijk mis in de communicatie en hoe beïnvloedt communicatie onze innerlijke processen? Is communicatie zonder feedback mogelijk? Om het plastisch uit te drukken: laat communicatie geen crommunicatie worden.

– Communicatie

Door inzicht in communicatieprocessen te verkrijgen kan het resultaat van communicatie tussen individuen en groepen ingrijpend worden beïnvloed. En communiceren is heel goed trainbaar. Ook deze training is maatwerk. Elke situatie, elk bedrijf en elke groep mensen is uniek en vraagt om een aparte aanpak..

Wat hebben wij nog meer?

Moeiteloos Verkopen

Jij bent in staat je eigen resultaten positief te beïnvloeden. Door veranderen beter.

Communicatie

Door inzicht in communicatieprocessen resultaat ingrijpend beïnvloeden. Maatwerktraining met een unieke aanpak.

Focus en Prestatie

Een onconventionele en deels fysieke training. Door focus kun je presteren, overwinnen en groeien.

Klantverbinding

Klantcontact verbeteren door echt de verbinding te zoeken met de klant. Maar ook de interne afdelingen met elkaar verbinden door inzicht te krijgen in de klantreis. Wij helpen met advies, training of interim management.

 

Teambuilding

Door uitgebalanceerde opdrachten en technieken zoeken we de grenzen en de mogelijkheden van communicatie, samenwerking en vertrouwen.

Interim Management

Jouw team verder ontwikkelen, door intensieve ondersteuning vanuit interim management gecombineerd met coaching of training.

Voor jou of jouw bedrijf toepasbaar?