Wat doen wij?

Wij zijn er méér dan klaar voor.

Onze filosofie

Ieder mens is uniek. Zowel uiterlijk als innerlijk. En ieder mens bezit unieke gaven, eigenschappen en begaafdheden die in bepaalde mate aanwezig zijn en ontwikkeld kunnen worden. Zoals een ruwe diamant, die in potentie uit kan groeien tot een prachtige briljant – mits de steen goed wordt geslepen. Dat is de filosofie van STC.

Wij beschouwen mensen als ruwe diamanten: waardevol, met veel mogelijkheden en potentie. En wij willen graag die diamanten ‘slijpen’ door middel van onze trainingen. Want door de jaren heen, door studie en ervaring, uitproberen en ontdekken, technieken, theorieën en ideeën ontwikkelen hebben wij de overtuiging gekregen dat ieder mens, binnen de individuele mogelijkheden, kan worden geslepen c.q. getraind tot een prachtige briljant.

Natuurlijk zijn veel diamanten al geslepen, lijkt hun vorm definitief. Maar alle diamanten, alle mensen, zijn nog bij te slijpen, te veranderen. Op basis van de vorm en eigenschappen die ze hebben. Mits die goed worden onderkend en gerespecteerd. Met daaraan de voorwaarde verbonden: een diamant slijp je niet met geweld, maar met beleid, behoedzaam. Want zelfs diamanten kunnen beschadigd raken. Waardoor ze minder waard worden, moeilijker optimaal te gebruiken in een bepaalde setting.

Mensen zijn diamanten, die worden geslepen tijdens hun leven en maatschappelijke loopbaan. Door ‘gewone’ ervaringen, maar in hun beroep vooral ook door leerervaringen. STC is ervan overtuigd door zijn trainingen uw mensen, uw personeelsleden – en uzelf wellicht ook – zó te kunnen ‘slijpen’, dat ze nog waardevoller worden. Intensieve leerervaringen mee te kunnen geven die ervoor zorgen dat een hoger, beter functioneringsniveau wordt gehaald. In de organisatie, maar ook in het persoonlijke leven.

Wat wij doen

Coaching

~

Training

i

Interim Management

Workshops

Customer Journey's

Onze Uitdaging

De beste diamantslijpers zien een ruwe steen als een uitdaging, om eruit te halen wat erin zit. De ultieme test van hun eigen vaardigheden. Wij kijken naar uw mensen, uw teams, op dezelfde manier. Wij denken ook, eruit te kunnen halen wat erin zit. Elke keer weer de uitdaging aan te kunnen gaan.

Bijzondere Kwaliteiten

Tijdens de STC–trainingen worden de deelnemers zich bewust van hun bijzondere kwaliteiten en wordt het geloof in eigen kunnen benadrukt. Daarnaast bewerkstelligen wij uitgebalanceerde vorming en effectief ervaringsleren.
Door het zorgvuldig begeleide, continue werken aan jezelf –het slijpen– worden de mogelijkheden, om tot een zelfbewuste persoonlijkheid uit te groeien, optimaal gestimuleerd. En de praktijk heeft nu eenmaal onweerlegbaar aangetoond dat een medewerker na het verkrijgen van inzicht tot betere prestaties in staat is, zelfbewuster wordt. Bovendien: door zelfbewustere optreden worden managers betere leiders, commerciële medewerkers scoren beter, de interactie met klanten en/of collega´s verbetert en bovenal: de totale kwaliteit van het werk en het leven zelf gaat omhoog.

 

STC slijpt op maat

Uit talloze onderzoeken is gebleken, dat bij een training die uitsluitend is gericht op kennis en algemene vaardigheden – zonder dat er individuele doelen zijn vastgesteld – minder resultaat werd behaald.
STC levert in zijn trainingen dan ook maatwerk. Want elke diamant, elk mens, maar ook elk bedrijf is anders. Helder geformuleerde doelstellingen per persoon, groep of team zijn de basis; daarop wordt een scherp op effectiviteit gerichte training gebaseerd. STC onderscheidt zich dan ook door geen standaardwerk te leveren, maar elke diamant optimaal te slijpen.

Wilt u informatie opvragen of contact opnemen?