Teambuilding

Door uitgebalanceerde opdrachten en technieken zoeken we de grenzen en de mogelijkheden van communicatie, samenwerking en vertrouwen.

– Teambuilding

Een team bestaat uit een groep mensen, die bij elkaar zijn gebracht om één gemeenschappelijk doel te bereiken. De leden moeten een gedeelde visie hebben over de aanpak, maar elkaar ook aanvullen. Het teambelang dient te stroken met de verschillende individuele belangen. Dat is een kwestie van afstemming – en zowel persoonlijke als groepsontwikkeling. Samenwerking en een open communicatie staan centraal bij een goed functionerend team. Elk lid vindt bovendien de ruimte en mogelijkheden om zelf te groeien en beter te presteren, waardoor het team in zijn geheel ook weer vooruit gaat. Er is vertrouwen en effectieve interactie.

In een schitterende omgeving gaan we via spel, leer en theorie aan het werk met uw team. Deze training zal voor u op maat worden geschreven en worden afgestemd op uw leer- en bedrijfsdoelstelling. Door gebruikmaking van functionele, uitgebreid in de praktijk geteste technieken zijn zowel team als teamleden effectief in staat om het functioneren te verbeteren en commerciéle resultaten positief te beïnvloeden.

Wat hebben wij nog meer?

Moeiteloos Verkopen

Jij bent in staat je eigen resultaten positief te beïnvloeden. Door veranderen beter.

Communicatie

Door inzicht in communicatieprocessen resultaat ingrijpend beïnvloeden. Maatwerktraining met een unieke aanpak.

Focus en Prestatie

Een onconventionele en deels fysieke training. Door focus kun je presteren, overwinnen en groeien.

Klantverbinding

Klantcontact verbeteren door echt de verbinding te zoeken met de klant. Maar ook de interne afdelingen met elkaar verbinden door inzicht te krijgen in de klantreis. Wij helpen met advies, training of interim management.

 

Teambuilding

Door uitgebalanceerde opdrachten en technieken zoeken we de grenzen en de mogelijkheden van communicatie, samenwerking en vertrouwen.

Interim Management

Jouw team verder ontwikkelen, door intensieve ondersteuning vanuit interim management gecombineerd met coaching of training.

Benieuwd hoe wij dit doen?

Neem contact met ons op en onder genot van een kopje koffie kunnen wij jou er alles over vertellen.