Moeiteloos verkopen

Jij bent in staat je eigen resultaten positief te beïnvloeden. Door veranderen beter.

– Moeiteloos verkopen

Ons trainingsaanbod is breed afgestemd: van de startende verkoper tot en met de commercieel eindverantwoordelijke. Elke training is uniek: op maat gemaakt en afgestemd op jouw leer- en bedrijfsdoelstelling.

– Moeiteloos verkopen

STC maakt gebruik van de modernste trainingstechnieken (vaardigheden) en theorieën. Maar gaat bovenal uit van de psychologische ontwikkeling van mensen, het laten geloven in de eigen mogelijkheden en die van de organisatie. En die te verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd, dat iedereen in staat is zijn of haar resultaten positief te beïnvloeden. STC is daarin een begeleider en gids.

’Door veranderen beter.’

Wat hebben wij nog meer?

Moeiteloos Verkopen

Jij bent in staat je eigen resultaten positief te beïnvloeden. Door veranderen beter.

Communicatie

Door inzicht in communicatieprocessen resultaat ingrijpend beïnvloeden. Maatwerktraining met een unieke aanpak.

Focus en Prestatie

Een onconventionele en deels fysieke training. Door focus kun je presteren, overwinnen en groeien.

Klantverbinding

Klantcontact verbeteren door echt de verbinding te zoeken met de klant. Maar ook de interne afdelingen met elkaar verbinden door inzicht te krijgen in de klantreis. Wij helpen met advies, training of interim management.

 

Teambuilding

Door uitgebalanceerde opdrachten en technieken zoeken we de grenzen en de mogelijkheden van communicatie, samenwerking en vertrouwen.

Interim Management

Jouw team verder ontwikkelen, door intensieve ondersteuning vanuit interim management gecombineerd met coaching of training.

Voor jou of jouw bedrijf toepasbaar?