Focus en prestatie

Een onconventionele en deels fysieke training. Door focus kun je presteren, overwinnen en groeien.

– Focus en prestatie

..Een onconventionele, compacte en deels fysieke training. Door middel van ‘aan den lijve’ ervaren wordt duidelijk dat medewerkers per definitie veel meer kunnen presteren dan ze zelf denken – zelfs iets wat ze vooraf voor onmogelijk houden. In de training komt ook duidelijk het belang van vertrouwen in elkaar, samenwerken en afstemming op de collega‘s naar voren als voorwaarde om te kunnen presteren.

In de training maken we veel gebruik van informatieoverdracht door middel van fysieke beleving. Met het traditionele Japanse kyokushin karate als basis – dat ook prominent terug komt in de kai zen filosofie van tal van Japanse ondernemingen – leren de deelnemers in relatief korte tijd een aantal concrete zaken:

Met name: ieder mens heeft veel meer potentie in zich dan hij of zij vermoedt. Zowel fysiek als psychisch. Door focus kun je presteren;
Als je je volledig geeft is een schijnbaar onoplosbaar probleem te overwinnen
Afspraken met een collega nakomen levert resultaat op.
Vertrouwen op je collega is een voorwaarde om tot prestatie te komen.
Als één lid van een team een prestatie neerzet straalt dat af op alle leden en op het team in zijn geheel.

– Focus en prestatie

De training wordt ronduit spectaculair afgesloten, met een fysieke actie die alleen mogelijk is door de opgedane kennis optimaal te gebruiken. Iedere deelnemer gaat gegarandeerd met een heel erg goed gevoel naar huis – en met veel stof tot nadenken.

De training wordt gegeven door Jeroen Swiers en Koen Scharrenberg.

Koen Scharrenberg is voormalig (meervoudig) nationaal en internationaal kampioen in het kyokushin karate en behoorde tijdens zijn actieve wedstrijdloopbaan bij de absolute wereldtop. Hij heeft in Japan gewoond en gestudeerd en geeft managementtrainingen op gebied van focus en prestatie, persoonlijke– en teamontwikkeling. Hij wordt door meerdere bureaus ingehuurd.

Daarnaast is Scharrenberg een landelijk bekend televisie- en schrijvend journalist. Ook recent nog bracht hij zijn eigen overtuiging m.b.t. focus en presteren in de praktijk: ten overstaan van miljoenen tv-kijkers vestigde hij – voor het goede doel, de Stichting Stivoro en het Wilhelminafonds – een ongewoon wereldrecord. In één minuut brak hij 23 honkbalknuppels met zijn blote scheenbeen. Een prestatie die iedereen voor onmogelijk hield, maar volgens hem vooral met focus en mentaliteit te maken heeft. “Als je iets echt wilt en goed focust, kun je het. Ook al lijkt het niet realistisch.”

Wat hebben wij nog meer?

Moeiteloos Verkopen

Jij bent in staat je eigen resultaten positief te beïnvloeden. Door veranderen beter.

Communicatie

Door inzicht in communicatieprocessen resultaat ingrijpend beïnvloeden. Maatwerktraining met een unieke aanpak.

Focus en Prestatie

Een onconventionele en deels fysieke training. Door focus kun je presteren, overwinnen en groeien.

Klantverbinding

Klantcontact verbeteren door echt de verbinding te zoeken met de klant. Maar ook de interne afdelingen met elkaar verbinding door inzicht te krijgen in de klantreis. Wij helpen met advies, training of interim-management.

 

Teambuilding

Door uitgebalanceerde opdrachten en technieken zoeken we de grenzen en de mogelijkheden van communicatie, samenwerking en vertrouwen.

Interim Management

Uw team verder ontwikkelen, door intensieve ondersteuning vanuit interim management gecombineerd met coaching of training.

Benieuwd hoe wij dit doen?

Neem contact met ons op en onder genot van een kopje koffie kunnen wij u er alles over vertellen.